Sökresultat för Stéphan Lagorce...
Rensa filter?
av:Stéphan Lagorce
Kategorier: Bakning, bröd och kakor Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: choklad Matlagning: särskilda råvaror Maträtter Maträtter: desserter
Detta är en handledning i chokladprovning. Den är uppdelad i fyra huvudkapitel:
1. Smak en sinnesupplevelse
Vi använder inte bara tungan när vi smakar på choklad, utan alla fem sinnena. Känsel och syn används för att uppfatta form och textur, smak och lukt används för att skilja mellan olika typer och kvalitet.…
av:Stéphan Lagorce
Intresset för kaffe ökar allt mera.
Kaffe dricks gärna på kaffebarer där utrustningen för att göra gott kaffe är bättre. Den här kvalitetsmedvetenheten har också ökat kunskapstörsten efter att lära mera om kaffe. Det är just det behovet vi vill täcka med den här boken. Här får du lära dig om provsmakning av kaffe och…
Topp 40 just nu!
Peter Ullgren
Anna Laestadius Larsson
Läs ett smakprov!
Elias Våhlund, Agnes Våhlund
Läs ett smakprov!
Elias Våhlund, Agnes Våhlund
Läs ett smakprov!
Ebba Witt-Brattström
Läs ett smakprov!
August Strindberg
Anna Bråkenhielm
Läs ett smakprov!