Sökresultat för Ingela Marklinder...
Rensa filter?
av:Ingela Marklinder
Tycker du om bröd, men vågar inte äta det? Saknar du en bok för surdegskurser? Även om du aldrig tidigare bakat kan du nu med få ingredienser lära dig baka goda, hälsosamma och vackra bröd. Surdegsbröd med mycket råg och syra mättar och är bra för blodsocker, hjärta och tarm. Våga baka!
Reportageboken tar dig till…
av:Lena Jonsson, Ingela Marklinder, Margaretha Nydahl, Annica Nylander
av:Annica Nylander, Ingela Marklinder, Margaretha Nydahl, Eva-Britt Kvarnbrink, Anna Post, Jenny Schelin, Ingegerd Sjöholm
Kategorier: Dietik och näringslära Folkhälsa och personlig hälsa Industriell kemi och kemiteknik Industriell kemi och tillverkningsteknik Kemi Livsmedelskemi Livsmedelsteknik Matematik och naturvetenskap Medicin och omvårdnad Medicin: allmänt Samhällsmedicin och preventiv medicin Teknik, ingenjörsvetenskap etc.
Livsmedelsvetenskap är ett tvärvetenskapligt ämne som belyser mat ur olika vetenskapliga perspektiv. Det omfattar livsmedelskedjan, från råvarans ursprung och kemiska sammansättning till förädling, tillagning och konsumtion. Vårt livsmedelssystem står inför en nödvändig omställning. För att möta framtidens utmaningar…
Topp 40 just nu!
Peter Ullgren
Anna Laestadius Larsson
Läs ett smakprov!
Eva Borgström
Elias Våhlund, Agnes Våhlund
Läs ett smakprov!
Elias Våhlund, Agnes Våhlund
Läs ett smakprov!
Ebba Witt-Brattström
Läs ett smakprov!
August Strindberg
Anna Bråkenhielm
Läs ett smakprov!