Bläddra
Sökresultat för Ingela Marklinder... Rensa filter?

av:Ingela Marklinder

Kategorier: Bakning, bröd och kakor Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Maträtter
Tycker du om bröd, men vågar inte äta det? Saknar du en bok för surdegskurser? Även om du aldrig tidigare bakat kan du nu med få ingredienser lära dig baka goda, hälsosamma och vackra bröd. Surdegsbröd med mycket råg och syra mättar och är bra för blodsocker, hjärta och tarm. Våga baka! Reportageboken tar dig till…
Köp här

Isbn: 9789163780806

Utgivningsår:20150616

Utgivare: Ingela Marklinder

Mediatyp: BB

av:Lena Jonsson, Ingela Marklinder, Margaretha Nydahl, Annica Nylander

Köp här

Isbn: 9789144043463

Utgivningsår:20070816

Utgivare: Studentlitteratur AB

Mediatyp: BC

av:Annica Nylander, Ingela Marklinder, Margaretha Nydahl, Eva-Britt Kvarnbrink, Anna Post, Jenny Schelin, Ingegerd Sjöholm

Kategorier: Dietik och näringslära Folkhälsa och personlig hälsa Industriell kemi och kemiteknik Industriell kemi och tillverkningsteknik Kemi Livsmedelskemi Livsmedelsteknik Matematik och naturvetenskap Medicin och omvårdnad Medicin: allmänt Samhällsmedicin och preventiv medicin Teknik, ingenjörsvetenskap etc.
Livsmedelsvetenskap är ett tvärvetenskapligt ämne som belyser mat ur olika vetenskapliga perspektiv. Det omfattar livsmedelskedjan, från råvarans ursprung och kemiska sammansättning till förädling, tillagning och konsumtion. Vårt livsmedelssystem står inför en nödvändig omställning. För att möta framtidens utmaningar…
Köp här

Isbn: 9789144159898

Utgivningsår:20240806

Utgivare: Studentlitteratur AB

Mediatyp: BC