Bläddra
Sökresultat för Gästakademien / UHR... Rensa filter?

av:Eva Lönn, Cecilia C-B Wigerstad

Köp här

Isbn: 9789197604635

Utgivningsår:20090901

Utgivare: Gästakademien / UHR

Mediatyp: BC

av:Eva Lönn

Kategorier: Andra tekniker och tillämpade vetenskaper Hotell och restaurang Övrig yrkesinriktad teknik Teknik, ingenjörsvetenskap etc.
Bokens kapitel följer hotell- och konferensinriktningens ämnesplaner och kurser. Innehållet är lättillgängligt och varvar relevant fakta med många övningsuppgifter som är kopplade till kunskapskraven. I varje kapitel tydliggörs också ämnesmålen tillsammans med övningsuppgifter som är passande i samband med…
Köp här

Isbn: 9789197604673

Utgivningsår:20130831

Utgivare: Gästakademien / UHR

Mediatyp: BC

av:Camilla Olsson

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: yrkesutbildning Läromedel: yrkesutbildning och övriga ämnen
Boken tar upp viktiga frågor som hantering av missnöjda gäster
Köp här

Isbn: 9789197604666

Utgivningsår:20120831

Utgivare: Gästakademien / UHR

Mediatyp: BC

av:Cecilia C-B Wigerstad, Eva Lönn

Bland annat behandlas det kommersiella boendets historia, yrkesroller på ett hotell, organisation, olika typer av gäster, service och turism. Det finns också rikligt med hänvisningar till Internetsidor inom området samt intervjuer med både hotellpersonal och gäster, vilket ger en levande anknytning till det praktiska…
Köp här

Isbn: 9789197604604

Utgivningsår:20070108

Utgivare: Gästakademien / UHR

Mediatyp: BC

av:Uno Hedman

Trots utveckling och förnyelse krävs dock vissa grundläggande kunskaper och färdigheter, bland annat när det gäller dukning, servering och hur gästerna ska bemötas. Det är också av vikt att vara en god säljare. En person med inblick i och perspektiv på serveringsyrket är den väletablerade restaurangmannen Uno Hedman…
Köp här

Isbn: 9789170552144

Utgivningsår:19990101

Utgivare: Gästakademien / UHR

Mediatyp: BB

av:Kristina Magnusson

Kategorier: Folkhälsa och personlig hälsa Hygien Industriell kemi och kemiteknik Industriell kemi och tillverkningsteknik Livsmedelsteknik Medicin och omvårdnad Medicin: allmänt Samhällsmedicin och preventiv medicin Teknik, ingenjörsvetenskap etc.
Detta är en bok för dig som är på väg ut i livsmedelsindustrin eller i restaurangbranschen och där kommer att ha ansvaret för att livsmedelsprodukter och restaurangmat är hanterad på ett klokt och ansvarsfullt sätt. Målet ned ämnet Livsmedelshygien är att skapa bättre och säkrare arbetsplatser. Boken innehåller förutom…
Köp här

Isbn: 9789197604697

Utgivningsår:20150518

Utgivare: Gästakademien / UHR

Mediatyp: BC

av:Milena Bergqvist

Kategorier: Juridik Särskilda rättsområden Socialrätt Spel-, lotteri- och alkohollagstiftning
Det är en bok för dig som går gymnasieskolans HT eller RL program, men också för dig som är på väg ut i restaurangbranschen och därför rent professionellt behöver kunna förhålla dig till alkoholbruk på ett ansvarsfullt och klokt sätt. Att arbeta med alkohol i någon form, oavsett om man producerar, säljer, marknadsför…
Köp här

Isbn: 9789197604680

Utgivningsår:20140815

Utgivare: Gästakademien / UHR

Mediatyp: BC

av:Carin Ingelsson

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: matematik och naturorienterande ämnen Läromedel: teknik och praktiska ämnen
Detta är en bok för dig som ska arbeta med servering och service på restaurang-och vill vara säker på hantverket. Varför är det viktigt? Det är känt att när gästen väljer mellan två restauranger med likvärdigt utbud är det den upplevda servicen som avgör. En gäst som känner sig sedd och väl mottagen kommer gärna…
Köp här

Isbn: 9789163799938

Utgivningsår:20160404

Utgivare: Gästakademien / UHR

Mediatyp: BC

av:Christina Isaksson, Catharina Roos, Lena Linn

Kategorier: Detalj- och grossisthandel Ekonomi, finansväsen, näringsliv och management Företagsekonomi och management Industrier och branscher Management och företagsledning
Att marknadsföra en vara eller tjänst på rätt sätt kan vara avgörande för om ett företag blir framgångsrikt eller inte. Därför är det viktigt att inse att marknadsföring är en process som kräver både kunskap och noggrann planering för att bästa resultat ska uppnås. I Marknadsföring av hotell och restauranger går…
Köp här

Isbn: 9789170552168

Utgivningsår:20000101

Utgivare: Gästakademien / UHR

Mediatyp: BB