Sökresultat för Anna Hessle...
Rensa filter?
av:Anna Hessle, Anna Jamieson, Pernilla Salevid, Helena Stenberg
Husdjur
Nötkött
Denna lärobok handlar om produktion av nötkött och behandlar bl. a. byggnader och utfodringsystem, fodermedel, näringsomsättning och tillväxt, uppfödningsmodeller och foderstater för slaktdjur, dikalvsproduktion, hälsovård, avel för nötköttproduktion, produktionsplanering, uppföljning och…
Isbn: 9789127417526
Utgivningsår:20100601
Utgivare: Natur & Kultur Läromedel
Mediatyp: BC
av:Anna Hessle, Anna Jamieson
Kategorier: Agriculture, agribusiness & food production industries Ekonomi, finansväsen, näringsliv och management Industrier och branscher Lantbruk och primärnäringar
Det här är den grundligt reviderade och omarbetade andra utgåvan av Nötkött. Här hittar du som ska arbeta med produktion av nötkött det mesta du behöver lära dig: det dagliga arbetet, produktionsplanering och ekonomi, byggnader, utfodringssystem, näringslära, fodermedel, uppfödningsmodeller, hälsovård, avel samt slakt…
Topp 40 just nu!
Peter Ullgren
Anna Laestadius Larsson
Läs ett smakprov!
Elias Våhlund, Agnes Våhlund
Läs ett smakprov!
Ebba Witt-Brattström
Läs ett smakprov!
Eva Borgström
Elias Våhlund, Agnes Våhlund
Läs ett smakprov!