Bläddra

Portionen under tian : äta ute

Kategorier: Budgetmatlagning Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Vegetarisk matlagning
Köp här

Portionen under tian : äta ute

Kategorier: Budgetmatlagning Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Vegetarisk matlagning
Köp här

ATT ÄTA UTE är ett fantastiskt sätt att umgås. Särskilt om man med äta ute menar att äta sin middag ute i naturen. Med en knytis-picknick eller en enkel måltid som lagas på plats har alla råd att vara med! Det är också ett fantastiskt sätt att umgås med naturen, eller med sina egna tankar. 

I sin tredje kokbok med billig och klimatsmart mat har Hanna Olvenmark tagit fram recept som passar att antingen packa i ryggan eller som enkelt kan kokas ihop på ett stormkök för den som har ett sådant. Det blir piroger och pastasallader, one-pots och matiga crêpes. Och till efterrätt? Glass i termos förstås! Till varje recept hör en packlista, och alla måltider är som vanligt klimatberäknade och kostar max tio kronor. 

Portionen under tian: Äta ute är en bok för dig som längtar efter att komma ut i naturen till vardags. Utan vandringskängor och frystork. Förutom recept innehåller den också inspiration och tips på hur du fixar de tre P:na peppen, preppen och polarna.

"Den här välskrivna, peppande och inspirerande kokboken är en perfekt hjälp på vägen för alla som längtar efter att laga och äta mer mat utomhus."  BTJ, Linda Ljungskog 

"Vad kan väl passa bättre i pandemitider, än en kokbok som erbjuder god mat som kan lagas och äta utomhus? ... jag är verkligen stormförtjust i Hanna Olvenmarks böcker, och Portionen under tian - Äta ute är inget undantag!"  Anna Bokmal, bokblogg  

Sagt om tidigare Portionen under tian-kokböcker:
Smakrika och roliga recept som passar både magen, plånboken och matlådan. EXPRESSEN

Definitivt en av de bästa böckerna om vegetarisk/vegansk kost! EBBAS BOKBLOGG  Underbar bok med vegetariska rätter, de är lättlagade, billiga, goda och säsongsinspirerade! LEV GRATIS, BLOGG 

Helt underbar kokbok med ljuvliga bilder och riktigt bra recept. MIAS BOKHÖRNA, BLOGG