Bläddra

Korvboken – Recept för vardags, gryta och fest

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: kött och vilt Matlagning: särskilda råvaror

Korvboken – Recept för vardags, gryta och fest

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: kött och vilt Matlagning: särskilda råvaror
Köp här

Vad kan man göra med en korv? Massor! Följ med matkreatören Frederik Zäll på en resa genom olika korvrätter som är lika enkla att tillaga som de är delikata och överraskande. Bilderna i boken får det att vattnas i munnen på både gammal och ung.

Detta säger Frederik själv om boken: Vad är en ruskigt god korvrätt för mig? Vad är det för en invånare i Chicago, New York eller Frankfurt? Vad är det för en smålänning eller en skåning? Jag har samlat en rejäl mängd väldigt goda, spännande, intressanta och inspirerande recept där jag rör mig i kategorierna Korv med bröd, Korv till vardags, Korv i gryta & Korv till fest.

Jag har länge velat skriva en bok om allt det delikata man kan laga med korv. Nja, kanske inte allt, eftersom möjligheterna är oändliga, men ni fattar vad jag menar. Jag har länge velat skriva just den här boken, fylld med läckra recept för både vardag och fest.

OM FÖRFATTAREN

Frederik har skrivit över tjugo kokböcker och har även skrivit barnbokstrilogin Drakarnas Land som släpps i ny utgåva inom kort. Utöver författandet har Frederik Zäll varit kock på TV4 Nyhetsmorgon, programledare för SVTs Överraskningen, Gitarrist och pianist i bandet Eskobar som turnerat världen runt sedan 1999 och rönt framgångar i många hörn av världen. Han driver även matbloggen Lyx[1]lagat.se, har tidigare drivit Svinninge Ölkompani och varit krögare på restaurang Zälls Smokehouse. Idag arbetar Frederik som creative director och designar kockknivar och köksprodukter.