Bläddra

Hela Djuret

Kategorier: Fiske, jakt och skytte Historia Historia och arkeologi Historia: särskilda händelser och ämnen Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: fisk och skaldjur Matlagning: kött och vilt Matlagning: särskilda råvaror Socialhistoria och kulturhistoria Sport, idrott och friluftsliv
Köp här

Hela Djuret

Kategorier: Fiske, jakt och skytte Historia Historia och arkeologi Historia: särskilda händelser och ämnen Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: fisk och skaldjur Matlagning: kött och vilt Matlagning: särskilda råvaror Socialhistoria och kulturhistoria Sport, idrott och friluftsliv
Köp här
Hela djuret handlar om att ta vara på villebråd från både vildmark och hav. Här kan du läsa om hur jägare och fiskare gjorde förr: Hur man skar hållbar sytråd av hjortens senor, smälte grävlingsfett till skinnsmorning, klarnade kaffet med abborrskinn, och njöt av både hjärna och älgmule till middag. I boken får du också ett 40-tal recept på udda styckdetaljer som är användbara även idag: grillat vildsvinshjärta, stekt rådjurslever, nuggets av älgtunga, friterat fiskskinn och mycket mer.