En handbok vin
En handbok vin är en livsviktig hjälpreda för ditt vinintresse. I ett lätthanterligt format får du en bok laddad med information, fakta och kunskap. Här lär du dig både om vinets historia, om vingården och vineriet.
Här kan läsaren självklart med lätthet läsa om de olika vintyperna och de mest kända druvorna, men ingen vinbok vore väl komplett utan mat och vin? Boken andra halva behandlar därför vinprovning, servering och livsviktiga kunskaper kring mat och vin i kombination. Med rätt kunskap är det inte så svårt som det verkar!
Boken avslutar med matnyttiga tips kring menyskrivning och hur man ska tänka kring ordningen på de olika rätterna.
Kort sagt här får den vinintresserade läsaren sig oumbärlig kunskap till livs!
Andreas Kjörling är Sommelier och författare. Hans karriär I gastronomins värld började för ett kvarts sekel sedan på en krog i Uppsala. Idag har Andreas mer än två decennium bakom sig som mycket uppskattad föredragshållare och skribent inom både gastronomi och individuell hållbarhet. När Andreas inte ägnar sig åt vinets värld är han doktorand i Arbetshälsovetenskap vid Högskolan i Gävle. Han driver även byrån Cognoscenti AB med fokus på coachning, utbildning och produktion av text, tal och bild.