Välkommen till Markus kök
Under den varma, ljusa delen av året är det bara att njuta av fräscha primörer och späda grönsaker. Våren och sommaren är högsäsong för härliga råvaror, trädgårdarna är fulla med frukter och bär. Kan det bli bättre? Markus Aujalay har samlat sina bästa vår- och sommarrecept i den här boken, som är en uppföljare till Markus höst- och vintermat.
Här finns plockmat, bufférätter och festmat för grillkvällar, den bästa utflyktsmaten, ljuvliga bakverk och efterrätter men också enkla, goda vardagsrätter. I Markus vår- och sommarmat finns cirka 90 härliga och lättlagade recept och över 140 läckra bilder. Markus matlagning är okonstlad, smakerna enkla och rena, han har alltid råvarorna i fokus. Att laga mat är och ska vara roligt, alla klarar det.
Hemligheten bakom Markus framgångar som kokboksförfattare är att recepten är enkla och välkomponerade. Du kommer alltid att lyckas i köket med hans recept.
Lycka till, hoppas att du blir riktigt inspirerad av Markus vår- och sommarmat.