Mat med tryck : snabbare, godare, nyttigare
Mat med tryck : snabbare, godare, nyttigare
Mat med tryck får pris som årets bästa måltidslitteratur!
Läs pressrelease
Få människor har på så kort tid påverkat och förändrat svenskens matvanor som Anna Skipper. Allt fler blir nu medvetna om att vi faktiskt blir vad vi äter. Genom TV-programmet "Du är vad du äter" har Anna lyft fram hur vi kan äta nyttigare och samtidigt godare genom att lära oss mer om Gormetnytta.
"Mat med tryck" är en inspirerande kokbok för dig som är mån om matens näring och smak. Boken lär dig att laga mat snabbare, godare och nyttigare.
Alla recept i boken går givetvis att tillaga på traditionellt sätt men Anna har valt att använda tryckkokaren som är hennes favorithjälpreda i köket. Med en tryckkokare kan du förenkla din matlagning, förvandla långkok till kortkok, få ut mer av råvarorna samt spara energi och tid. Den passar lika bra på primusköket i båten eller på campingsemestern, som i ett gourmetkök.
"Jag älskar mat! Att laga god mat är en njutning som slår det mesta. I min värld ska matlagning vara enkel, rolig och gå undan. Jag vill genom enkla handgrepp förvandla tråkig nyttomat till sinnlig Gormetnytta. Följ med mig på en lustfylld matresa i bild och ord genom olika länder och inspirerande matmöten. Njut av smaker och dofter som berusar samtidigt som du ger kroppen och sinnet den näring du så väl behöver."